• آرم مرکز

Uncategorised چشم انداز، ماموريت، ارزشها
معرفي مرکز:
مرکز تحقيقات شبکيه دانشگاه علوم پزشکي مشهد با هدف
توسعه پژوهش هاي حيطه شبکيه در زمستان سال 1390 تاسيس شد.
هدف غايي ما اين است که طي 5 سال آينده به عنوان يک قطب پژوهشي کشور
 و يک مرکز تحقيقاتي معتبر در زمينه شبکيه در کشور شناخته شويم که پيشرو
 در انجام و هدايت تحقيقات کاربردي شبکيه باشيم. این مرکز در تاریخ 27 آذر ماه سال 91
موافقت اصولی دانشگاه را دریافت نمود.

IMAGE
تازه های تصویر برداری شبکیه
یکشنبه, 18 مرداد 1394
برنامه اجرايي تازه های تصویربرداری شبکیه   برگزار کننده: گروه چشم با همکاري مرکز تحقيقات شبکیه و مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکي مشهد   محل برگزاري: بيمارستان تخصصي چشم پزشکي خاتم الانبياء(ص)   دبير علمي برنامه: دکتر توکا بنایی دبير اجرايي: دکتر علي دهقاني   تاريخ... ادامه مطلب...

چشم انداز، ماموريت، ارزشها

چشم انداز
(Vision)

هدف غايي ما اين است که طي ده سال آينده به عنوان يک قطب پژوهشي کشور و يک مرکز تحقيقاتي معتبر در زمينه شبکيه در منطقه درآييم که پيشرو در انجام و هدايت تحقيقات کاربردي شبکيه در کشور باشد.

ما بر آنيم كه در اين دانشگاه، با تلفيق پژوهش در امر آموزش و درمان و اجراي پروژه‌هاي ملي و بين المللي، ضمن بالا بردن سهم کشورمان در توليد علم، پژوهش را در خدمت سلامت همه مردم قرار دهيم و به اين منظور با استفاده از امكانات موجود و بالقوه بهترين بستر پژوهشي را در محيطي صميمي ، با اتكاء به نيروي انساني كارآمد، و ارتباط با ساير مراكز علمي و جذب اعتبارات براي همه محققين علاقمند فراهم نمائيم.

اميدواريم با تلفيق پژوهش در امر آموزش وبهداشت و درمان، با تاکيد بر طبابت و آموزش مبتني بر مستندات(EBM) روحيه پژوهشى ايجاد کرده ، سبب پيشرفت کمى و کيفى تحقيقات شويم.

ماموريت
(Mission Statment)

الف) مهمترين رسالت اين مركز، رهبري، هدايت و اجراى پژوهشهاي کاربردي مورد نياز جامعه در زمينه‌هاي بهداشتي، درماني و آموزشي (سلامت بينايي) در كنار اجراي تحقيقات بنيادي به منظور توليد علم در دانشگاه مي‌باشد.

ب) ارائه رهنمود و مشاوره با سياستگذاران و متوليان امور پژوهشي آموزشي بهداشتي درماني در جهت ارتقاي سطح سلامت بينايي و چشمي جامعه.

ج) انجام تحقيقاتي پويا، پيشرو و نوآور در آموزش علوم شبکيه جهت دستياران و دانشجويان و توانمند سازي جامعه دانشگاهي و غير دانشگاهي چشم پزشک و متخصصين علوم بينايي در تحقيق و توليد علم.

ارزش ها
(Values)

اين مركز با علم و اعتقاد به قداست ذاتي دانش و تحقيق و اهميت انكار‌ناپذير جايگاه ويژه آن در توسعه گروه آموزشي چشم و رعايت موازين اخلاقي در امر پژوهش وتکريم محقق، با اتکاء به خداوند بزرگ تلاش خواهد نمود تا با كار گروهي و همدلي و ايجاد انگيزه‌هاي متعالي براي فعاليت‌هاي علمي، تحقيقاتي جامع و جامعه‌نگر با كوشش در ارتقاي مستمر کميت وکيفيت برنامه‌ها و اشاعه فرهنگ پژوهش و ارتقاي جايگاه پژوهشگر، گامي در جهت تعالي كمالات انساني بردارد.

افیلیشن مرکز تحقیقات شبکیه در مقالات

فارسی: مرکز تحقیقات شبکیه، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، ایران

انگلیسی: Retina Research Center, Mashhad University of Medical Sciences, Mashhad, Iran

اوقات شرعی