• آرم مرکز

• آناتومی شبکیه

• آرم مرکز

درباره مرکز

مرکز تحقيقات ويتره و رتين با تلاش اعضاي فعال خود در آذر ماه سال 1391 موافقت اصولی خود را دریافت نمود.ما بر آنيم كه در اين دانشگاه، با تلفيق پژوهش در امر آموزش و درمان و اجراي پروژه‌هاي ملي و بين المللي، ضمن بالا بردن سهم کشورمان در توليد علم، پژوهش را در خدمت سلامت همه مردم قرار دهيم و به اين منظور با استفاده از امكانات موجود و بالقوه بهترين بستر پژوهشي را در محيطي صميمي ، با اتكاء به نيروي انساني كارآمد، و ارتباط با ساير مراكز علمي و جذب اعتبارات براي همه محققين علاقمند فراهم نمائيم.

مهمترين رسالت اين مركز، رهبري، هدايت و اجراى پژوهشهاي کاربردي مورد نياز جامعه در زمينه‌هاي بهداشتي، درماني و آموزشي (سلامت بينايي) در كنار اجراي تحقيقات بنيادي به منظور توليد علم در دانشگاه مي‌باشد.

ارائه رهنمود و مشاوره با سياستگذاران و متوليان امور پژوهشي آموزشي بهداشتي درماني در جهت ارتقاي سطح سلامت بينايي و چشمي جامعه.

انجام تحقيقاتي پويا، پيشرو و نوآور در آموزش علوم ويتره و رتين جهت دستياران و دانشجويان و توانمند سازي جامعه دانشگاهي و غير دانشگاهي چشم پزشک و متخصصين علوم بينايي در تحقيق و توليد علم.

اميد است با تلفيق پژوهش در امر آموزش وبهداشت و درمان، با تاکيد بر طبابت و آموزش مبتني بر مستندات(EBM) روحيه پژوهشى ايجاد کرده ، سبب پيشرفت کمى و کيفى تحقيقات شويم.

اوقات شرعی